Från höstdepp till höstpepp

Nu när alla sommarens månader har passerat så går vi som vanligt mot det mörkare delen av halvåret. Kylan och mörkret påverkar oss alla på olika sätt, ofta blir väldigt många ganska höstdeppiga. Försök att hitta ljusglimtar i mörkret fram till vårsolen kommer tillbaka. Alla årstider har sina negativa och posetiva sidor. Här har ni mina tips från Höstdepp till Höstpepp.
 
Nystart, det har gått ungefär ett halvår av 2015 och skolstarten kan man se som ett litet nyår. Sätt upp nya mål, stora som små. Gör en bucketlist över halvåret till nyår. Egentligen så innebär ofta hösten mer förändring än de vanliga nyåret. Fira att det gått ett halvår av 2015.
 
Höstkläder, på hösten kan du ha hur mycket snygga kläder som helst! Nya höstkläder i butikerna och en ny intjänad sommarlön. Varma stickade tröjor, skjorta, långkänning, jeans. Nästan ALLT går att ha utan att frysa eller bli för varm. En tunn kappa, skinjacka eller jeansjacka du kan kompinera olika lager hur enkelt som helst och hur snyggt som helst. 
 
 
Mörker, Under vinterns och höstens mörkaste månader i Sverige så har man knappt något hopp för att ljuset ska komma tillbaka med på lucia är det som mörkast, sen så vänder det! Men tänk ändå hur mysigt att sitta och plugga i sängen med tända ljus. 
 
D-Vitamin, Svenskar får i sig alldelens för lite d-vitamin under vinter halvåret, detta kan leda att man blir deppigare. Därför ska man försöka vara ute så mycket som möjligt, gå på promenader, träna osv. Annars kan man också köpa d-vitamin på apoteket för runt 50 lappen. Men träning gör en mycket piggare och gladare. 
 
Halloween, ta reda på om någon har en halloween fest eller ordna en själv och gå all in på en kostym. Då har du något att se fram emot. Att gå upp på morgonen blir så mycket lättare. 
 
Skönhet, ta hand om dig själv. Köp eller gör en skrubb, inpackning, ansiktsmask. Så känner dig som ny!
 
 
 
 
Bilder från collaget
2 kommentarer
Sanna Eriksson

Behövs höstpepp här :D

erica'

Gillade verkligen inlägget! :} Mer höstpepp behövs, haha!

FotobloggarDigitalkamera Romwe Maxi dress