Love Sweden

 
 
 
 
Nikon D610+28-75 mm Fotograf: Elin Vikström
 
Låter bilderna tala för sig själva!
1 kommentar

Fotobok online

Om du inte orkar sitta och klistra in bild efter bild och skriva text med ojämn handstil så kan du istället göra din fotobok online. Slippa allt kladd på fel sida av bilderna och när korten börjar släppa från pappret. Detta är ett så mycket enklare sätt att ta vara på dina bilder. Du kan designa sidorna, skriva text och göra fotoböckerna exakt som du vill ha dom. Helt perfekt!
 
Jag har faktiskt beställt fotoböcker själv från denna sida och kvalitén är verkligen superbra! Jag fick hem boken i tid och priset är faktiskt riktigt bra. Man kan beställa allt från om du har varit på en resa till en vanlig sommar. 
 
Designverktyget som man använde är riktigt enkelt att jobba med och det går hur lätt som helst. Jag tror att jag ska beställa ytterligare en fotobok från denna sida från min resa till Mallorca. Kommer bli helt perfekt. 
 
Om du funderar på vart du ska köpa din fotobok så tycker jag att du ska beställa från Fotoklok.se eftersom att designen, priset, kvalién och leveransen är riktigt bra. Hur du en vill designa så finns det nästan det mesta. 
 
 
 
 
0 kommentarer

Red Lips & Messy Hair

 
Nikon D610+50 mm F.1.8 Fotograf: Elin Vikström
 
 Glöm inte att kolla in mitt nya inlägg med bilder på Norrsken!
 
 
36 kommentarer
FotobloggarDigitalkamera Romwe Maxi dress