Give Hope - Barncancerfonden

 
 
 
 
Ta någon minut och läs denna text kort om mina tankar och åsikter om Barncancer.
Text skrivet av: Elin Vikström
 
Ni vet då man ser alla reklamer på tv, facebook och andra sociala medier om cancer. Om hur många som drabbas, hur många som dör och vad du kan göra för att hjälpa till. Oftast kollar man bort, man tar inte in informationen.
 
Hur stor är chansen egentligen att detta skulle hända våran familj? 300 barn per år drabbas. Men så tänker alla 300 familjer som drabbas. Såhär tänkte jag också, jag kollade också bort, tänkte lite extra om cancer i någon minut innan jag gick vidare med mitt liv. Detta var innan min älskade lillasyster fick sin diagnos. Det finns ingen anledning, det finns ingen förklaring. Det är bara så det blev. 
 
Jag har känt mig frustrerad de senaste veckorna för att jag inte vet hur jag ska känna & vad jag ska göra. Jag har aldrig varit så ledsen, men jag har aldrig uppskattat min familj lika mycket. Uppskattat hur vi skrattar, gråter, busar och älskar varandra. Visst så är vi alla ledsen, arg och frustrerad men man måste inse att det är okej att känna. Det är också okej att vara glad! Ta vara på varje minut, var med varandra, berätta för hur mycket ni älskar varandra. Jag älskar min stora, glada, posetiva och starka familj!
 
Barncancerfonden arbetar för att UTROTA barncancer. De har arbetat med detta i drygt 30 år, idag överlever 80% av barnen. På 1970-talet var förhållanden de omvända. Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige, helt uten bidrag från stat, kommun eller landsting. De har hjälpt till att göra så att 80% av de cancersjuka barnen överlever! Alla kan göra skillnad, alla kan hjälpa till att utrota barncancer. Det är precis din gåva/bidrag som hjälper så att, någon dag 100% av barnen överlever!
 
Pengarna går inte bara till forskning, det ger även cancersjuka barn möjligheten att få bo i lägenhet under behandlingstiden (Istället isolerat på sjukhus), roliga evenemang, stöd & råd, fika, god mat, ekonomisk hjälp till familjer och mycket mer! 
 
Så istället för att köpa det där krimskramset, gör så att cancersjuka barn får skratta, umgås med familjen och bli friska!
 

Tillsammans så ska vi utrota barncancer, köp ett givehope smycke i silver!

 
 
P.s TACK YTTERBYSKOLA FÖR ATT NI HJÄLPER TILL ATT UTROTA BARNCANCER.
Barncancer Barncancerfonden Givehope Utrota
5 kommentarer

Photoshoot - Guitar

Nikon D610+50 mm F.1.8 Fotograf: Elin Vikström  Modell: Klara
 
Eftersom att min underbara lillasyster mådde bättre på Söndagen så ville hon gå ut och ta lite bilder med sin gitarr. Jag tackade självklart inte nej och vi gick ut en sväng!
 
Hon är så himla vacker min älskade lillasyster!
7 kommentarer

Wake me up

Nikon D610+28-75 mm Fotograf: Elin VIkström
 
 
Vaknade imorse av att solen lös igenom persiennerna och skapde ett fint mönster på sängen. Fotade några bilder, la på en svartvit redigering & Curves. Tycker faktiskt att det blev riktigt snyggt!
1 kommentar
FotobloggarDigitalkamera Romwe Maxi dress