Mysiga November

 
Vad är November till förutom att mysa? Det ofta tråkiga vädret utomhus gör inte denna "mellanmånaden" bättre. Men varför inte ta vara på tiden och krypa ner under täcket med en varm kopp te och titta på serier, eller i mitt fall läsa kemi. Något annat posetivt med November är att det snart är December, snart jul alltså. Första December är det bara att dra fram julpyntet och baka lussebullar för att hinna få en riktig julkänsla. Vilket jag faktiskt inte haft de senaste åren, inte nu heller om jag ska vara helt ärlig. Men det kanske kommer, förhoppningsvis.
 
 
1 kommentar

Min träning

 
Gå in på min weheartit för att se var bilderna kommer ifrån.
 
Varför tränar du egentligen, du är ju redan smal?! Jag tränar absolut inte för att jag vill gå ner i vikt, tvärtemot. Det finns flera anledningar till att jag tränar, den viktigaste är för att jag vill må bra. Enligt mig så blir jag mycket piggare, gladare och starkar i både kropp och själ av träningen. Jag vill ta hand om min kropp, så istället för att sitta hemma och kolla serier så passar ett gympass mycket bättre. Sedan så vill jag också gå upp i vikt och bli stark, inte vara "svag och smal". Jag vill bygga upp min kropp så vardagen blir lättare helt enkelt. Sen så den sista anledningen, det är kul! Kanske inte den där stunden då du måste packa ner gymkläderna och ta dig till gymmet. Men väl på gymmet så är det faktiskt väldigt kul och riktigt skönt att få röra på kroppen, som vilken hobby som helst?
 
Be strong! Vad tycker ni ska jag börja skriva mer om min träning?
 
1 kommentar

Så mycket kärlek

 
 
 
 
 
 
 
Nikon D610
 
Min helt underbara och fantastiska familj! Detta är några bilder från i höstas, hur fina som helst. Finns inget som är bättre än familjen, kom ihåg det!
 
6 kommentarer
FotobloggarDigitalkamera Romwe Maxi dress