Rainy Wedding

 
 
 
 
 
Nikon D610+50 mm // Foto: Elin Vikström
 
På en av sommarens regningaste dagar var det dags för bröllopsfotografering. Vi hann ta några bilder under bar himmel men då regnet började ösa ner tog vi skydd under tak för att fota de sista bilderna. 
0 kommentarer

Stark & Stolt

För knappt två år sedan besultade jag mig för att börja träna igen, men denna gång på gym istället för cheerleading. När jag var i åldern 9 till 14 gick jag cheerleding. Men efter det stod träningen still, vilket jag verkligen inte trivts med.
 
De senaste två åren har jag verkligen börjat älska känslan av att ha en stark och frisk kropp. Men jag har inte bara fått en annorlunda kropp utan har också blivit piggare och har mer energi. Jag mår helt enkelt bättre och är riktigt stolt över det jag lyckats med. Då de senaste året varit tufft har träningen varit ett sätt för mig att slappna av och komma bort. Men också ett sätt att stärka både min kropp och mitt psyke. En stark kropp resulterar i en starkare knopp. Det är låter helt sjukt att jag bryter ner min kropp för att göra den starkare. Musklerna blir nedbrytna och bygger sedan upp sig mer än tidigare för att förhindra att de blir nedbrytna igen. Ett sjukt koncept som kanske gäller psyket också, vem vet?
 
Starkare & Stoltare.
 
 
 
 
 
Nikon D610+50 mm // Elin Vikström 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 kommentar

Today´s weather

Idag var det bröllopsfotografering som stod på schemat. Vädret bjöd på spöregn just under porträttfotograferingen vilket inte var uppskattat. Men med humöret på topp försökte vi lösa det på annat sätt så att bruden skulle slippa stå ute och förstöra sin makeup och sminkning. Resultatet får ni se senare. Här kommer två bilder från idag.
 
Nikon D610+50 mm // Elin Vikström
 
 
 
1 kommentar
FotobloggarDigitalkamera Romwe Maxi dress