Friyay

 
 
// Byxor & solglasögon - H&M  //  Tröja - SheIn  //
 
 Nu har jag äntligen tagit påsklov! En hel vecka ledigt som förhoppningsvis kommer bjuda på fint väder och skoterkörning. Idag så har jag varit till stugan en sväng med skotern. Hela förmiddagen har jag suttit inne i stugan och klistat in bilder i ett album medan jag har tittat ut över isarna. Hur härligt som helst!
 
 Inlägget innehåller adlinks
2 kommentarer

A Sunny Saturday

 
 
Nikon D610+28-75 mm // Elin Vikström
 
0 kommentarer

DIY - Sminkspegel med ljus

 
Spegel och ljusslingor från ikea. 
 
Jag har ett tag funderat på att köpa en ny sminkspegel med inbyggt ljus så att jag verkligen kan se bra då jag sminkar mig. Men eftersom att detta kostar mer än alldelens för mycket så kom jag på detta isället!
 
Ljusslingorna är köpta på ikea och kostade 99:- styck, vilket inte alls är lika dyrt som dessa speglar för tusentalskronor. Bilden ger inte riktigt rättvisa till hur bra ljus som det verkligen ger, förvånadsvärt bra ljus för att vara så låg kostnad. Nästa som en riktig proffssminkstudio, man ser verkligen ALLT, vilket kanske inte är så bra ibland, haha. 
 
HOW TO DO: Köp två stycken (eller fler, men jag använde bara två) ljusslingor. De som jag köpte går att fästa med små tejpkuddar som följde med. 
Följ sedan instruktionerna och fäst ljusslingorna på varje sida av spegel. 
Vóila, en 200 kronors proffs-smink-spegel!
3 kommentarer
FotobloggarDigitalkamera Romwe Maxi dress